30.1.2010

Tepsuttelija osaa kaukot!

Hip hei ja hurraa! Kauheen vääntämisen ja miljoonan toiston jälkeen olen saanut Keken takatassut hallintaan! Ei jumankauta mikä tepsuttelija se on ollut, mutta nyt ei enää. Tein ekaa kertaa koko sarjan, eikä liikkunut mihinkään, yhtä hyvä kuin Taunokin. Ehkä s-i vaihdossa sen takajalat pikkasen kävi, mutta se osaa sen läheltä ihan täydellisesti eli kyllä se on hallussa. Ja kaikki asennot on hyviä, ja seisomiset sellasia hiukan puolittaisia, jotta se siirtyminen seuraavaan asentoon on mahdollisimman helppo (tämän opin joskus Tytiltä Taunon kanssa, kiitos siis Tytille!). Wuhuuuuu! Taidan ilmoittaa sen kokeeseen, vaikken tiedäkään miten etenisin metallin kanssa.... Kaikki neuvot otetaan vastaan, ongelma on siis se, ettei mielellään tartu metalliin.

5 kommenttia:

  1. Jotkut kokeilee kapulan teippaamista ja teippien vähitellen poistamista. Se ei ainakaan Muumilla tepsinyt. Muumin kanssa parhaimman tuloksen sain ruokailujen yhteydessä. Se nyt oli ihan sika-ahne ja ruuan perässä kiipesi vaikka kuuhun. Eli aina ennen ruokaa piti metallikapula nostaa ja tuoda ihan lyhyeltä matkalta. Ja sit on tietty se vähitellen naksuttelu, mut se ei ainakaan ollu mun juttu. Eikä liian fiksun koiran.

    VastaaPoista
  2. Tuli muuten mieleen tuosta teidän metalliongelmasta, et meidän nouto on saatu parempaan suuntaan..
    Puukapulahan tahtoi mennä silpuksi Sympellä, mut opetin sille eka metallin ja nyt on pikkuhiljaa vaihdettu puuhun niin johan väheni jäytäminen. :) Eli siis eka piti melkeen vuoden tauon koko noudosta ja sitten pidettiin ja noudettiin metallia. :D
    Mut ei siis ollut teidän ongelmaan mitään vinkkiä tai apua, mut päätin raportoida tästä asiasta josta on joskus keskusteltu.
    T.Leena

    VastaaPoista
  3. Ääh, kirjoitin pitkän pätkän ja sit se katosi... Eli siis, Tessalle sain hyvät noudot naksuttamalla, mutta sen kanssa vaati ainakin kauan aikaa, eli jos ei huvita pitkä treenaus (mua ei ainakaan nykyisin enää huvita...), niin en voi suositella ;)

    Suosittelisin minäkin tekemään ruokailun tai muuten jonkun tosi hauskan jutun (hypyn tms.) kanssa, joka ehkä nostais ja saisi ajatukset pois siitä ällöttävästä kapulasta. Ja koettaisin tehdä mahd. vähän nyt kylmällä ulkona, ettei tule entistä inhottavammaksi se kapula.

    Ehtisitkö muuten tällä viikolla joku päivä treenaamaan? Mulle sopii periaatteessa kaikki illat perjantaita lukuunottamatta. Ja Viljo voi tulla mukaan, lupaan keinutella vaunuja! :)

    (olipas muuten vaikea keksiä millä nimellä kommentoi, kun ei saanut vain kirjoittaa nimeänsä tai laittaa vuodatusta :)

    VastaaPoista